Snart nytt år

Dela detta
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Snart nytt år, och jag lovar att inläggen i bloggen kommer att dugga lite tätare framöver, då jag har lite nya projekt på gång.

Min kreativa ådra har liksom inte infunnit sig den senaste tiden, och den lilla kreativitet som har infunnit sig har hamnat på det musikaliska planet. Förutom att repa och skapa nytt material med bandet Mayhem In Bedlam, plinkas det på mandolinen, vilket är ett nytt instrument för mig. För närvarande spelas det mest lite traditionella irländska folksånger, samt några tappra försök till att lira lite bluegrass.  Kanske dyker det upp någon dänga med mandolinen här i bloggen framöver också 😉

Men tills vidare önskar jag er ett riktigt Gott Nytt År!Dela detta
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kanske gillar du även detta:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.