SkyHigh (Uppdaterad)


SkyHigh – Rockland, Sala – 2018-12-15

 

Bättre sent än aldrig, brukar man ju säga. Jag har tagit en liten paus ifrån det mesta som har med foto att göra under den andra halvan av december, men nu är jag tillbaka, med bilder ifrån ett av Sveriges ledande bluesbands spelning på Rockland.

SkyHigh

Under lördagskvällen den 15 december gästades Rocklands scen av SkyHigh med Clas Yngström i spetsen. Denna kväll var lite speciell eftersom SkyHigh firade 40! år som band, och spelade 2 set under kvällen, med 2 olika sättningar. SkyHigh har gästat Rockland vid ett flertal tillfällen under Rocklands 20-åriga historia, och det var också Clas Yngström & SkyHigh som var första band som spelade på Rockland, den där kvällen för 20 år sedan, när Rockland slog upp portarna för första gången.

Bilderna

Jag har blandat bilderna lite hursom, så bli inte förvirrade. Var du där? Har du sett dom tidigare? Vad tyckte du om konserten? Ordet är fritt nedanför bilderna.

COPYRIGHT!
Vänligen, respektera bildernas copyright! Läs mer på sidan ”FRÅGOR & SVAR” som hittas under info i menyn. Please, respect the copyright of the pictures! Read more at the page ”QUESTIONS & ANSVERS” under INFO in the menu.