• Translate

 • Denna webbsida upplevs bäst på datorskärm och surfplatta. Bilderna får EJ kopieras från denna sida. Läs mer här.

Sala i HDR

Dela detta
 • 18
 •  
 •  
 •  
 •  
  18
  Shares


I mitt förra inlägg här i bloggen skrev jag att jag skulle försöka ta mig ut och fota lite mer. Så igår kväll vid 10-snåret gjorde jag slag i saken, och tog mig ut för att ta lite bilder att göra hdr-bilder av. Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker det är fruktansvärt roligt med just hdr, att försöka göra snygga bilder helt enkelt. Tänk på att bilderna är en aning mörka, just för att bilderna är tagna rätt sent på kvällen.

Så här kommer några bilder ifrån min hemstad Sala i HDR…Dela detta
 • 18
 •  
 •  
 •  
 •  
  18
  Shares

Lägg till en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.