Sala i HDR #2


Under gårdagskvällen tog jag en liten vända runtom i Sala, för att ta lite mer brackets till mina HDR-övningar. Ja, jag skriver övningar, för det är precis vad det är. Jag har ju trots allt inte pysslat med HDR så värst länge än, och det tar tid att bli ”fullärd”…om man nu någonsin kommer att bli det. Jag experimenterar hit och dit med bilderna innan jag känner mig färdig med, och slutligen exporterar dom till en mapp som jag sedan laddar upp till den här bloggen, så att ni får ta del mina fram- och motgångar. Bra va?!! 🙂

Jag kan villigt erkänna att mina HDR-bilder är mer åt fotokonst-hållet, då jag gillar färger, och att försöka göra, i mitt tycke snygga bilder. Jag är fullt medveten om att långtifrån alla gillar detta, men vafan….det bjussar jag på!

Denna gång använde jag även mina Cokin-filter (ND8 och Graduerat ND8) när jag gjorde mina exponeringar.

Övningarna fortsätter…. På återseende!!!