Fotograf och Bildkonstnär ifrån Sala som ligger i Västmanland, Sverige. Så skulle man kunna sammanfatta vem jag är, och vad jag sysslar med. Iallafall på fritiden.

 

Intresset för fotografering fick jag året 2007 då jag inhandlade min första lite bättre kamera, en långzoomare. Det tog inte så lång tid innan jag tyckte att jag hade ”vuxit” ur den, och köpte min första digitala systemkamera av instegsmodell med tillhörande kitobjektiv. I takt med att intresset för foto ökade blev jag också intresserad av att bli så mångsidig och utvecklas så mycket som möjligt.

För närvarande tycker jag att konsertfoto är absolut roligast, men det blir även en del sport, porträtt / modellfoto samt natur / fågelfoto. Men om du kollar runt på min webbsida kan du se att jag tycker om att plåta det mesta. På senare tid har jag som du kanske märkt fastnat för HDR-tekniken, och det är där det där med bildkonstnär kommer in i bilden. Kika gärna in i HDR-Galleriet och titta på dessa bilder.

Fotobloggen startade jag i maj 2012, och 2016 blev den utsedd till en av Sveriges 10 bästa fotobloggar (öppnas i nytt fönster) av Cision, riktigt kul!

Idag använder jag en Canon Eos 7D MkII och objektivparken har brännvidder ifrån 8 till 500 mm.

Jag (närmast), när Mayhem In Bedlam lirade på Rockland i Sala 2018-04-28. Foto: Tezz, Fotoedit: Ante

Förutom foto som intresse spelar jag även gitarr i ett band som heter Mayhem in Bedlam, vilket tar en hel del tid, och är en förklaring till att det kan bli lite glest mellan blogginläggen emellanåt. Jag försöker dock fotografera så ofta det hinns med. Jag ska även försöka se till att hålla er uppdaterade med bilder ifrån detta.

Har du några frågor eller funderingar…..tveka inte att kontakta mig!

Bild högst upp fotad av min bror Jonas.

Väl mött / André