OM MIG

 

Foto: Jonas Fahlström

Foto: Jonas Fahlström

 

Jag heter André Fahlström och kommer ifrån Sala som ligger i Västmanland, Sverige.

Intresset för fotografering fick jag året 2007 då jag inhandlade min första lite bättre kamera, en långzoomare. Det tog inte så lång tid innan jag tyckte att jag hade “vuxit” ur den, och köpte min första digitala systemkamera av instegsmodell med tillhörande kitobjektiv. I takt med att intresset för foto ökade blev jag också intresserad av att bli så mångsidig och utvecklas så mycket som möjligt.

För närvarande tycker jag att konsertfoto är absolut roligast, men det blir även en del sport, porträtt / modellfoto samt natur / fågelfoto. Några inslag som blivit stående i mitt fotograferande är som några av er kanske märkt de årliga cruisingarna / bilträffarna i Sala och Västerås, samt triathlontävlingen Sala Silverman när det gäller sportfoto. Men om du kollar runt på min webbsida kan du se att jag tycker om att plåta det mesta.

Fotobloggen startade jag i maj 2012, och 2016 blev den utsedd till en av Sveriges 10 bästa fotobloggar (öppnas i nytt fönster) av Cision, riktigt kul!

Idag använder jag en Canon Eos 7D MkII och objektivparken har brännvidder ifrån 8 till 500 mm.

Har du några frågor eller funderingar…..tveka inte att kontakta mig!

Väl mött / André

PS. Du anar inte vad en liten kommentar kan göra, och Följ/gilla gärna min sida i sociala medier, dessa hittar du bl.a. längst ner på sidan.

 

 

Kommentera detta