När inspirationen tryter

Dela detta
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

On mobile devices, Please scroll down below this post for translate.

Vad ska man ta sig till när inspirationen tryter, när allt känns så där meningslöst som det kan göra om hösten, när det känns som att ingenting har någon mening? Just nu är jag inne i en riktig svacka. Ni som besöker och följer mig och mitt fotograferande har nog säkert märkt att inläggen i den här fotobloggen inte har duggat speciellt tätt den senaste tiden. Jag har helt enkelt inte haft någon inspiration över huvud taget. Jag har sökt efter den, och gjort några tafatta försök till att finna den igen, men det vill sig helt enkelt inte. Kanske är det för att jag just nu är inne i en riktig svacka, rent psykiskt sett. Jag mår helt enkelt inte något bra alls. Men jag lovar….jag ska försöka ta mig i kragen och försöka hitta lite inspiration till något inlägg här i bloggen lite då och då, iallafall tills jag mår lite bättre och inläggen kommer att dugga lite tätare. Hoppas ni har överseende med detta och inte slutar följa min fotoblogg helt och hållet. Tills vidare…. Tack till alla er som följer mig och mitt fotograferande!

_MG_7856


Dela detta
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

2 tankar på “När inspirationen tryter”

 1. Först och främst hoppas jag du kan bita ihop och ta dig genom den motvind du upplever. Min egen lösning har varit att vara ute i naturen, promenera och försöka göra detta regelbundet, faktiskt dagligen.

  När det kommer till inspiration för att fota har jag färre tips. Det har under de senaste fem åren med digitalfotografering inträffat att jag inte riktigt “känt för det” men det har inte varit några längre inspirationssvackor. Back to basic? Fota med enklast tänkbara utrustning? “Tvinga” dig att fota saker eller motiv du inte brukar fota? Jag vet inte men önskar att jag kunde komma med något konkret tips.

  Lycka till och jag lovar att jag tittar till din hemsida då och då utan krav på att det måste dugga tätt med uppdateringar! 🙂

  1. Tack för din kommentar Lasse…den värmer i den här motvinden som jag just nu upplever.

Kommentera detta