När inspirationen tryter


Vad ska man ta sig till när inspirationen tryter, när allt känns så där meningslöst som det kan göra om hösten, när det känns som att ingenting har någon mening? Just nu är jag inne i en riktig svacka. Ni som besöker och följer mig och mitt fotograferande har nog säkert märkt att inläggen i den här fotobloggen inte har duggat speciellt tätt den senaste tiden. Jag har helt enkelt inte haft någon inspiration över huvud taget. Jag har sökt efter den, och gjort några tafatta försök till att finna den igen, men det vill sig helt enkelt inte. Kanske är det för att jag just nu är inne i en riktig svacka, rent psykiskt sett. Jag mår helt enkelt inte något bra alls. Men jag lovar….jag ska försöka ta mig i kragen och försöka hitta lite inspiration till något inlägg här i bloggen lite då och då, iallafall tills jag mår lite bättre och inläggen kommer att dugga lite tätare. Hoppas ni har överseende med detta och inte slutar följa min fotoblogg helt och hållet. Tills vidare…. Tack till alla er som följer mig och mitt fotograferande!

_MG_7856