Mayhem in Bedlam


Nu var det ett tag sen jag uppdaterade min blogg med något inlägg, men med detta inlägg kommer förklaringen.
Ni som har följt min blogg känner säkert till att jag även pysslar lite med musik och lirar gitarr. Sedan mitt senaste inlägg i detta ämne, har jag slutat spela med coverbandet jag lirade med, och börjat lira med ett annat gäng. Jag har lirat med dessa herrar sedan början av maj, och nu är det i huvudsak eget material som spelas, och meningen är väl att det i framtiden ska förevigas på skiva.

Bilderna är ifrån kvällens repövning, där det också blev bestämt att vi kommer att heta Mayhem in Bedlam. Tyvärr var vi bara 3 stycken som slöt upp till repet ikväll, men det kommer med all säkerhet mer bilder ifrån våra repövningar i framtiden.

En liten teaser (inspelat i replokalen)