Landningssida och en…vit Gräsand


Landningssida och en…vit Gräsand

Landningssidan

Ni som har kommit till min sajt via adressen www.andrefahlstrom.se har säkert sett att jag har lagt till en landningssida på just den adressen (ni som kommer till min sajt exempelvis direkt till detta inlägg i bloggen, kan se den genom att klicka på ”STARTSIDA” i menyn). Det som jag trodde skulle bli ett enkelt projekt, blev något helt annat, med en hel del strul som följd…vilket resulterade i att jag var tvungen att ta ner sajten under en tid. Men nu är den iallafall uppe igen sedan igår kväll.  Det kan finnas en och en annan bruten bildlänk, vilket kan resultera i att bilderna inte visas som dom ska. Jag jobbar på att fixa det, och har nog fixat det mesta. Om ni stöter på några uppenbara problem med bilderna får ni gärna hjälpa mig att bli varse problemet, genom att skicka en kommentar, så fixar jag det.

Den vita anden

Vi har en vit Gräsand i Sala. Jag stötte på den en tidig morgon härom veckan när jag var ute och fotade till mitt HDR-projekt ”Sala i HDR”…