Hökugglor – Del 2

Dela detta

Idag har jag och min bror varit iväg och fotat lite Hökugglor igen. Vi såg troligtvis samma individer som förra helgen, men det blev iallafall lite bilder idag också….

Den första Hökugglan…

Vi åkte vidare, och hamnade på samma plats där vi sett den andra Hökugglan förra helgen…..

Ugglemarkerna där dimmslöjorna vandrade fram över ängsmarkerna…..

Vi hittade ugglan i en grantopp…

Ängsmarkerna…. Här har jag använt mitt 8mm fisheye för att få lite mer djup i bilderna.

Hökugglan flög iväg ifrån granen, och satte sig i en björk….

På hemvägen såg vi en Lappuggla också, fast den hann man ju förstås inte få några bilder på, innan den försvann in i den täta granskogen. Sammanfattat måste jag säga att jag är nöjd med dagen, alltid lika roligt att få se, och att få tillfälle att fotografera dessa fantastiska ugglor!

 


Dela detta