HDR #7:4 – Gysinges Forsar


Fjärde och sista inlägget ifrån Gysinges Forsar

Då har vi kommit fram till det fjärde och sista blogginlägget med HDR-bilder ifrån Gysinges forsar, iallafall för den här gången. Vem vet, kanske tar jag mig till Gysinge och fotar igen, jag har ju trots allt inte sådär jättelångt att åka då jag bor i Sala och har bra precis 6 mil dit. Gysinge ligger vid kartmarkören i kartan nedan.

Bilderna

Jag har en hel del kvar att lära mig när det kommer till att skapa HDR-bilder, och det är ju som med så mycket annat, det tar, och måste få ta tid att lära sig. Jag har ju trots allt inte skapat HDR-bilder sådär värst länge än, men jag känner iallafall att det är på gång, och jag förstår grunderna. Som HDR-amatör tycker jag iallafall att bilderna jag har publicerat håller som bilder i en fotoblogg, och jag hoppas att du som läser detta och ser mina bilder tycker om det du ser, iallafall en del av det.

Har du missat de tre första inläggen ”Gysinges Forsar”? Dom hittar du lite längre ner på sidan, under Relaterade inlägg.