• Denna webbsida upplevs bäst på datorskärm och surfplatta. Bilderna får EJ kopieras från denna sida. Läs sidan Frågor och Svar under Info i menyn!

  NYHET! Nu visas bilderna i bättre upplösning, samt med bildspel (valbart)!

HDR #7:1 – Gysinges Forsar

Dela detta
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  


Då har vi kommit till HDR-inlägg nummer sju, som jag har delat upp på, jag tror det blir fyra blogginlägg, med HDR-bilder ifrån Gysinges forsar som jag var iväg och fotade några timmar igår eftermiddag/kväll. För er som inte vet vad Gysinge är, så kan jag berätta att det är en gammal bruksort, och som ligger vid nedre Dalälven där Gävleborg och Uppsala län möts. Gysinge ligger också i ett naturreservat där Dalälven forsar fram, och det är alltså dessa forsar med varierande intensitet jag fotade. Det blev en del bilder tagna, så det är därför jag har valt att dela upp dessa på flera blogginlägg, som kommer att publiceras med några dagars mellanrum.

 Dela detta
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tack för att du kommenterar

Lägg till en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.