• Denna webbsida upplevs bäst på datorskärm och surfplatta. Bilderna får EJ kopieras från denna sida. Läs sidan Frågor och Svar under Info i menyn!

  NYHET! Nu visas bilderna i bättre upplösning, samt med bildspel (valbart)!

Harley Davidson #2

Dela detta
 • 16
 •  
 •  
 •  
 •  
  16
  Shares


Tidigare i veckan fick jag återigen ett uppdrag att fota en Harley Davidson-motor åt samma ägare som till den förra Harley-motorn jag fotade. Eftersom motorn var urplockad ur ramen på hojen för en genomgång passade det ju jättebra att fota denna motor också. Jag tog med diverse blixtar och studioutrustning som behövdes, och fotade motorn på frukost-rasten på jobbet. Eftersom jag hade fotat den andra motorn var det snart avklarat, då jag visste på ett ungefär hur jag skulle gå till väga för att få bilden jag ville. Även denna bild ska förstoras till 40×50 cm och ramas in.

Klicka på bilden för att förstora

Lite motorfakta:
 • Harley Davidson
 • Tillverkningsår 1942
 • Big Twin
 • Typ: Flathead
 • 1200cc
 • Ca 35 hk

 Dela detta
 • 16
 •  
 •  
 •  
 •  
  16
  Shares

Tack för att du kommenterar

2 Kommentarer

 1. Snyggt! Det är förmodligen inte plättlätt att få ljuset att slå rätt mot denna typ av motiv. Blänk från blank metall osv. kan ställa till det, gissar jag.

Lägg till en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.