GONG


GONG – Rockland, Sala – 2018-06-02

GONG är ett band som har spelat på Rockland tidigare, men då har jag missat dom. Det är ett multinationellt band som lirar svårdefinierbar progressiv rock/space rock/psykedelisk rock/fusion, och har funnits under olika konstellationer sedan slutet på 60-talet.

På tal om Rockland förresten…. Rockland fyller 20 år i år, och jag törs nästan säga att det är den enda rockklubben av sitt slag i Sverige. Det är en ynnest för oss Salabor att ha en sådan rockklubb, så ta er dit, ät och drick gott, och se och lyssna på liveband med bra ljud. Nästa gång Rockland slår upp portarna är den 13 juli, och då kommer Stacie Collins & The AL-Mighty 3 att gästa scenen…det får ni bara inte missa!!! Länk till Rocklands evenemang (fungerar om du är inloggad på Facebook): https://www.facebook.com/events/548100285563711/

Åter till GONG… Värmen till trots gav dom allt… I vanlig ordning har jag bäddat in ett YouTube-klipp nedanför bilderna.

COPYRIGHT!
Vänligen, respektera bildernas copyright! Läs mer på sidan ”FRÅGOR & SVAR” som hittas under info i menyn. Please, respect the copyright of the pictures! Read more at the page ”QUESTIONS & ANSVERS” under INFO in the menu.