Fotopromenad efter jobbet

Dela detta
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

On mobile devices, Please scroll down below this post for translate.

Idag blev det en liten fotopromenad efter jobbet. Blev inte så mycket bilder som jag hoppades, men det blev iallafall några bilder på trädens blommor, och man kan ju inte komma hem ifrån en fotopromenad utan en endaste fågelbild…så det blev några bilder på en liten Sädesärla som envist och nyfiket följde efter mig för att se vad jag egentligen höll på med 🙂

Några bilder….

 


Dela detta
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Fotopromenad efter jobbet”

 1. Mycket snygga och behagliga bilder med fin skärpa och kontrast. Båda motiven som förekommer är också väldigt mycket vår så de går hem alla dagar i veckan hos mig! 🙂

  Tyvärr är min tid väldigt bokad just nu så promenerandet har hamnat på undantag. Synd, eftersom det både är hälsosamt och ger tid för både fotografering och reflektion. Nåväl, jag får helt enkelt kämpa lite extra för att skapa tid mellan allt annat. Då hinner man med det man vill… 😉

  1. Tack för det Lasse! 🙂
   Själv har jag tiden, men det blir faktiskt lite för sällan man tar sig för att ta sig ut på fotopromenader, men jag måste försöka ta mig i kragen å ta mig ut mer 🙂

   Jag måste även passa på att önska herrn en trevlig valborg!

   mvh / André

Kommentera detta