Fotobloggen fyller 3 år idag!


Japp…så är det…  Fotobloggen fyller 3 år idag! Iaf i dess nuvarande form. Visst…den har bytt utseende några gånger, men den körs med wordpress sedan 3 år tillbaka. Det har varit en lärorik tid att driva sidan med wordpress.org (jag laddar upp wordpress till mitt webbhotell via ftp) då det inte alltid har gått som man vill. En gång när jag skulle uppdatera wordpress försvann allting, gissa om det blev många svettiga timmar innan jag hade lyckats återställa allt….med viss hjälp ifrån mitt webbhotell (one.com) och deras fantastiska support, men det tog sin tid att återställa allt iaf.

Det har också varit en utmaning att hitta lämpliga tillägg för t.ex bildvisningen på sidan. Det har blivit många nätters testande av bildvisningsmoduler innan jag så småningom hittade en som jag blev nöjd med. Dagens internet-surfande sker ju liksom inte bara på datorer, det ska ju fungera på smartphones och surfplattor också. Så en av de viktigaste funktionerna jag letade efter, var att bildvisningen skulle funka bra på dessa enheter också, och att man skulle kunna svepa sig fram mellan bilderna. Jag är iaf nöjd med hur det fungerar, och hoppas att ni som besökare på min sida tycker likadant.

Det första inlägget i fotobloggen var ett inlägg ifrån cruisingen här i Sala den 3:e maj 2012, och sen har det bara flutit på. Ni som har följt min fotoblogg har fått följa med på en salig blandning av inlägg i bloggen…allt ifrån makro, fåglar, triathlon, diverse bilträffar och cruisingar till porträtt/modell-foto. Det har blivit 208 stycken (209 med det här) inlägg i fotobloggen, och jag har laddat upp ca 3800 bilder med tiden, alla galleribilder inräknat, så det har blivit en del 🙂

Jag vill tacka alla er som har följt mig igenom åren, och hoppas ni fortsätter följa med på kommande äventyr.