En kväll med hararna

Dela detta

Det är inte ofta man skapar två inlägg på en dag….men idag hände det!

Jag skulle egentligen försöka få lite bilder på Fasan nu ikväll, men den här kvällen hände en sån där grej man inte är med om sådär jätteofta. Fasanerna var inte speciellt samarbetsvilliga men jag fick nån enstaka bild på Fasantuppen. Jag såg hur hönan kilade iväg mot en intill-liggande åker, så jag smög mig försiktigt efter åkerkanten för att se om jag kunde hitta på henne. Då fick jag syn på nånting jag trodde var hönan, men när jag kom närmare fick jag ju se att det var 3 stycken harar som satt där. Jag hukade mig och började ta mig emot hararna. Jag la mig ner och ålade mig fram den sista biten tills jag hade hararna 10-15 meter ifrån mig. Som ni kan se på en av bilderna nedan, så var det en av hararna som tog till flykten, men de andra två satt lugnt kvar och käkade sitt gräs.
Jag har aldrig varit med om att harar är så oskygga som dessa två, då jag faktiskt kunde åla mig ännu lite närmare….så nära att en hare fyllde nästan hela sökaren i kameran.

Nåja…lite bilder på Fasan och hararna från kvällen….

 


Dela detta