• Translate

 • Denna webbsida upplevs bäst på datorskärm och surfplatta. Bilderna får EJ kopieras från denna sida. Läs mer här.

Better Beamer och Strömstaren

Dela detta
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  


I veckan fick jag hem ett paket på posten innehållande en “Better Beamer” blixt-extender. Det är en pryl som man sätter på sin externa blixt till kameran, och används när man har objektiv med brännvidder 300 mm och uppåt. Den passar alltså utmärkt vid t.ex fågelfoto.

20150117_124411-2

“Better Beamer” monterad på blixten

 

Så idag tog jag mig ut en sväng för att testa den. Passade på att se om jag kunde hitta Strömstaren som jag brukar försöka fota varje vinter, och visst hittade jag den. Den satt på sin plats där den brukar hålla till…jättekul!

_MG_2538

Strömstaren. Notera ljusglimten i ögat.

 

 

 Dela detta
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lägg till en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.